středa 2. října 2013

DALŠÍ SVAZEK DOBRODRUŽSTVÍ AUBREYE A MATHURINA

Nakladatelství Talpress vydalo v těchto dnech další, v pořadí už sedmý, svazek námořních dobrodružství Jacka Aubreye a  Stephena Mathurina ze světově proslulé série Patricka O´Briana a podle titulu NA VLNÁCH BALTU (původní název The Surgeon´s Mate) je jasné, kam nás lodě v době napoleonských válek zavedou. Anotaci, či charakteristiku děje máte dostatečně čitelnou na zadní straně přebalu, který vkládám, musím ale upozornit, že titul vyšel jako limitovaná zájmová edice, není tudíž v knihkupectvích a objednat jej můžete jen u nakladatele prostřednictvím e-shopu, což naleznete na adrese www.talpress.cz/na adrese:
http://www.talpress.cz/knizni-novinky/patrick-obrian-na-vlnach-baltu/
Vkládám ji i do nadpisu jako prolink a nakladatelství i Aubreyovi s Mathurinem přeji šťastnou plavbu do dalších dobrodružství.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Moc dobrá zpráva. Děkuji za upozornění.

Obdivuji vydavatele, že je ochoten pokračovat ve vydávání těchto knih i když vzhledem k nízkému nákladu pravděpodobně nic nevydělá. Popravdě mě nízký zájem čtenářů udivuje, když porovnám kvalitu těchto knih s některými jinými "historickými" romány, které jdou dobře na odbyt.

Jenom lituji, že překladatelem už není Leonid Křížek. Jeho překlad a obzvláště fundované poznámky překladatele - prostě skvělé.