úterý 27. srpna 2013

POZVÁNÍ NA FACEBOOK

Prázdniny a čas dovolených, který jsem na tomto blogu vyhlásil vám i sobě, zvolna končí a já mám pod palcem řadu novinek, k nimž se step by step propracuji. Tou první je možná plácnutí do prázdna, možná ale věc užitečná pro obě zúčastněné strany. Jak ze screenshotu vidíte, založil jsem před pár dny (to zrovna nevidíte) svůj profil na facebooku (při hledání stačí vyťukat moje jméno) a zdůvodnil jsem na něm svůj počin následovně:
    "Na tomto facebooku se za pár dní začnou zvolna objevovat příspěvky, pro které nedává můj blog
http://napoleon-knihy.blogspot.cz/
dost prostoru, tedy zprávy, informace, tipy, věci, které se mi líbí či mě zajímají, dojmy, atd. Nebudou vždy souviset s mými knihami, militariemi či napoleonkami, za to se předem omlouvám. Hlavním účelem facebooku však není jen moje vlastní reklama a zviditelnění, ale kontakt se čtenáři toho, co jsem napsal na internet či v tištěné podobě, tedy vaše reakce, podněty, nápady, dotazy i kritika, byť ani pochvalám se nevyhýbám . Jako každý autor vás potřebuji…!"

    Pro ty, kteří to neznáte, je v nadpise na facebook prolink...
    Nebo tady "přímá linka" pro ty, kdo facebook mají:
    https://www.facebook.com/jiri.kovarik.777 
    Takže se uvidí, k čemu tento krok vlastně bude, jestli vás něco podobného zaujme (pokud ovšem jste na facebooku přihlášeni, ale nebojte se toho, když to zvládl hradní pán této země, byť na to má lidi, zvládnete to taky). Rád vás uvítám jako přátele!
    Abych nezapomněl, na tento blog (jehož záhlaví jsem trochu změnil) byla přidána možná užitečná věcička, kontaktní formulář; je hned pod "translate-přelož" a uvidíme, jak bude funkční či užitečný...
 

4 komentáře:

Esquilax řekl(a)...

Zapněte si na FB funkci sledování příspěvků (Nastavení soukromí, Sledující, Zapnout sledování), čímž si vás lidé nebudou muset přidávat do přátel a uvidí veřejné příspěvky.

Jiří Kovařík řekl(a)...

Já sice vím, že mladý Marx, než se stal marxistou, hlásal, že hnacím motorem lidského pokroku je lidská lenost, ale zatím ji podporovat nebudu. Měl bych pocit, že lidem nestojím za trochu námahy. Ostatně mně to všechno taky stojí trochu času...
JK

Esquilax řekl(a)...

Nejde o lenost ale o správu soukromí. Navíc se jedná o naprosto stejně "náročný" úkon.

Jiří Kovařík řekl(a)...

Cher ami, je to moje volba... :-)