čtvrtek 15. listopadu 2012

VÁLEČNÁ ŠTĚSTĚNA PATRICKA O´BRIANA JEŠTĚ JEDNOU

Od kolegy, který mi v říjnu poskytl zde zveřejněnou ukázku z OʼBrianovy Válečné štěstěny (prolink na ni máte v nadpisu), mi přišla na mail napoleonknihy@volny.cz následující informace, která odpovídá na tehdy nadhozenou otázku, zda a za jakých podmínek kniha v Talpressu vyjde a zda vůbec vyjde. Zde ji máte:

Píšu ohledně O´Briana a jeho Válečné štěstěny coby klubové vydání v Talpressu. Mám vlastně dvě zprávy, špatnou, a super dobrou .) Nejprve ta první – ke konci října se nashromáždilo a uhradilo cca 80 klubových objednávek, což bohužel původní třístovkovou hranici ke klubovému vydání zdaleka nedosahuje. Určitým handicapem bylo, jak dostat informaci o obnoveném vydávání této skvělé námořní série co nejvíce fanouškům a zájemcům (v tomto určitě hodně pomohl i váš blog, za což patří velký dík). Každopádně po přemýšlení, zda vydávání zastavit i v této formě nebo najít nějaký kompromis a pustit se i přes to všechno do pokračování, se nakladatel pan Talaš rozhodl pro variantu druhou. Samotného ho tehdejší pozastavení série dlouho trápilo - i když člověk musí přemýšlet i ekonomicky, to je jasné. Můžu tedy s velkou radostí oznámit, že Válečná štěstěna bude! Všichni v Talpressu chtějí poděkovat všem, kteří věřili klubovce a svými objednávkami a předplatbami se snažili tento obnovený projekt podpořit, a protože taková věc by neměla zůstat bez zpětné odezvy, mám pro ně další dobrou zprávu. Cena „klubovky“ bude oněch avizovaných 379 Kč. Každý předplatitel spolu s knihou obdrží slevový kód na 50 Kč jako poděkování za účast na tomto nezvyklém projektu. Kód bude možné uplatnit formou slevy na nákup zboží v eshopu, ale může být také proplacen v hotovosti či převodem na účet! Pro zbytek malonákladu bude cena jiná - to jim patří, malověrným Ale vážně, radostně pokračujme dále - tyto „klubovky“ budou k dispozici už na konci listopadu (!), aby si jej věrní čtenáři mohli užívat během vánočních svátků. I tímto způsobem by chtěl Talpress poděkovat všem, co projektu věřili a podpořili jej. Takže milovníci O´Brianovské námořní série si můžou šťastně oddechnout a kdo si chce přečíst šesté pokračování ještě letos (a ještě k tomu za nižší cenu), má stále možnost si do 25.11. na stránkách Talpressu tyhle výhody zajistit. A ještě jednou velký dík všem fanouškům …

5 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Za jednoho s těch 80, panu Talašovy hip hip hooray!!

Anonymní řekl(a)...

Skvělá zpráva, děkuji. Oceňuji když v dnešní době je někdo ochoten udělat něco z lásky ke své práci a ne jen pro peníze. Obávám se ale, že to bude poslední díl, protože být mecenášem čtenářů si asi vydavatel nebude moci dovolit. Popravdě, nízký počet předplatitelů mě překvapil, ale i já se o této možnosti dověděl pouze díky Vašemu blogu.

Unknown řekl(a)...

Bylo by pěkné, kdyby se někdo pokusil o vydání knih Alexandra Kenta (Douglas Reeman) o dobrodružstvích námořního důstojníka Richarda Bolitha. To by bylo něco.

Jiří Kovařík řekl(a)...

Bylo..., to, co z té série znám, je velmi dobré, asi před rokem a půl jsme přemlouval Leonida Křížka, ale trh je holt potvora a nakladatelé se bojí; viz mnohem známější O´Brian a s prodejem je potíž... Nás nadšenců zas tolik není :-(

Unknown řekl(a)...


Okamžitá Prsa Výtahy | Tento internetový obchod nabízí vysoce kvalitní instantní prsu výtahy a další príslušenství. My se distancujeme od "vyrobeno v Cíne" prsa výtahy, ale i vyrábet naše výrobky ve spolupráci s 3M. Podívejte se na video, abyste zjistili, jak šikovný je breastlifts jsou!

Neviditelná podprsenka je: sportovni podprsenka, neviditelná podprsenka diskuze, podprsenka wonderbra, neviditlne podprsenky, podprsenka do šatu, gelova podprsenka, lepící podprsenka, neviditelná podprsenka zkušenosti, podprsenka, samodržící silikonová podprsenka, podprsenka 75b, odprsenka bez ramínek do šatu, neviditelna podprsenka, silikonove podprsenky, silikonove vycpavky do podprsenky.

podprsenky pro plnejší tvary, tehotenske podprsenky, lemax podprsenky, podprsenky velikost, podprsenky gaia, samodržící podprsenky, divci podprsenky, podprsenky praha, podprsenky sassa, velikosti podprsenky, pruhledná podprsenka, podprsenka bez ramínek, nalepovací podprsenka.
Neviditelná podprsenka internetový obchod

Tento internetový obchod je nejlepším obchodem se samolepicími podprsenkami a dalšími doplnky. Všechny naše samolepícími podprsenky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní zdravotní pásky 3M. Neviditelnapodprsenka.cz to není pouze samolepící páska, ale zcela transparentní, vodotesná, hypoalergenním lepidlem prilnavá samolepicí podprsenka rozdílná od všech ostatních samolepících podprsenek.
Neviditelná podprsenka
Neviditelných podprsenek
Podprsenka bez raminek