středa 27. června 2012

BLOG V JAZYKOVÝCH MUTACÍCH/BLOG IN DIFFERENT LANGUAGES

Vážení přátelé, od této chvíle máte možnost číst tento blog i v jiných řečech. Slouží k tomu vlevo nahoře okno TRANSLATE, kde zadáte jazyk.
BLOG IN DIFFERENT LANGUAGES

Dear friends, from this moment you can read this blog in other languages. It is there at the top left TRANSLATE window where you enter the language (choose: anglicky/english).
BLOG DANS DIFFÉRENTS LANGUAGES
Chers amis, à partir de ce moment, vous pouvez lire le blogue dans d'autres langues. Il est là à la fenêtre du haut TRANSLATE gauche où vous entrez dans la langue (choisisez: francouzsky/français).
BLOG IN ANDEREN SPRACHEN
Liebe Freunde, ab diesem Moment können Sie dieser Blog in anderen Sprachen zu lesen. Es ist dort in der oberen linken TRANSLATE Fenster, wo Sie die Sprache einzugeben (wählen: německy/deutsch).
Блог на русском языке
  Дорогие друзья, с этого момента вы можете прочитать блог на других языках. Там в левом верхнем углу TRANSLATE (ПЕРЕВЕСТИ) окно, где вы введите язык (ruština).

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Tak doufejme, že Vám to zvýší návštěvnost :-) (jinak to si překládáte sám? Jestli ano, klobouk dolů)

Jiří Kovařík řekl(a)...

Jasně že ne, to bych se A: zbláznil B: správně přeložil, nebo nechal, jak je, česká jména a výrazy, s nimiž si stroj neporadí... Návštěvnost je docela slušná, spíš se mi zalíbilo, že taková možnost je, a sám jsem zvědav, jestli se to nějak projeví. Google, který tyhle blogy provozuje, má i statistiky přístupů z jednotlivých zemí, zajímavá věcička; nejvíc se to ale z ciziny čte na Slovensku :-)